ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Αν ψάχνετε για μια αποτελεσματική υπηρεσία ελέγχου και καταπολέμησης των παρασίτων που θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σας στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, δεν έχετε παρά να καλέσετε μας. Σας παρέχουμε επαγγελματική βοήθεια στη μάχη με τα διάφορα παράσιτα όπως μυρμήγκια, ποντίκια, σφήκες, κατσαρίδες, κοριούς, ψύλλους και πολλούς άλλους μικρούς εισβολείς. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να απελευθερώσουμε το σπίτι σας από την ανεπιθύμητη εισβολή εντόμων. Τα παράσιτα είναι ένα κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων. Είναι συγκλονιστικό να συνειδητοποιήσετε ότι μια μικρή οικογένεια παρασίτων ζει στο διαμέρισμα ή στον χώρου του γραφείου σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι τακτικές ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ των επιβλαβών οργανισμών και η εφαρμογή των προληπτικών μεθόδων έχει τεράστια σημασία: δεν θέλετε νέους συγκατοίκους να προσβάλλουν την ιδιοκτησία σας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που περιλαμβάνουν απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δημιουργήσει σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πιστούς πελάτες μας. Οι υπηρεσίες και τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε συμμορφώνονται με τα υψηλά πρότυπα ποιότητας, τα οποία έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά και προσανατολισμένα στα αποτελέσματα που πάντα προσδοκούμε. Οι εργαζόμενοί μας είναι εξειδικευμένοι και πρόθυμοι να σας βοηθήσουν με κάθε δυνατό τρόπο. Είμαστε κάτι περισσότερο από πάροχοι υπηρεσιών. Δουλεύουμε σκληρά για να σας παρέχουμε τον έλεγχο των παρασίτων που σας αξίζει. Ως εκ τούτου, ανησυχούμε για τα ίδια με εσάς θέματα, ειδικά για την υγεία και την ασφάλεια των οικογενειών μας. Όταν τα έντομα και άλλα παράσιτα προσβάλλουν το σπίτι ή την αυλή σας, η οικογένειά σας μπορεί να κινδυνεύει. Προσφέρουμε οικονομικά αποδοτικές και φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές για την ασφαλή απολύμανση των ανεπιθύμητων παρασίτων.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Οι κατσαρίδες αποτελούν σοβαρή απειλή για την ανθρώπινη υγεία. Εκπέμπουν αλλεργιογόνα που επιδεινώνουν τα συμπτώματα άσθματος. Επίσης μεταδίδουν παθογόνους παράγοντες που προκαλούν διάρροια, τυφοειδή πυρετό, δυσεντερία και τροφική δηλητηρίαση, μεταξύ άλλων ασθενειών. Οι κατσαρίδες μισούνται από τους περισσότερους ανθρώπους και επικαλούνται ένα στίγμα που δημιουργεί την αντίληψη ότι τα μολυσμένα από κατσαρίδες, σπίτια ή οι επιχειρήσεις είναι βρώμικα και αηδιαστικά. Αυτή η φήμη μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες στην επιχείρηση του ιδιοκτήτη του εστιατορίου και την αυτοπεποίθηση του ιδιοκτήτη σπιτιού.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Σε κάθε εφαρμογή που πραγματοποιείται δίνουμε πιστοποιητικό απεντόμωσης. Η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί και αδειδοτηθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και διαθέτει την απαραίτητη άδεια απολυμάνσεων. Όλα τα σκευάσματα μας είναι εγκεκριμένα, πιστοποιημένα και ασφαλή.Η ικανοποίησή σας είναι ο στόχος μας. Με την πολύχρονη εμπειρία μας, κάθε απολύμανση για κατσαρίδες στέφεται με απόλυτη επιτυχία. Έχουμε τεχνικούς στην ομάδα μας με την απαιτούμενη εμπειρία και γνώση και όλοι είναι άριστα εκπαιδευμένοι. Από την απομάκρυνση έως την εξάλειψη ή την παρακολούθηση των κατσαρίδων, οι εμπειρογνώμονες τεχνικοί ελέγχου παρασίτων θα λάβουν τις απαραίτητες προφυλάξεις τόσο για εσάς, όσο και για τους ίδιους. Για επαγγελματική απολύμανση για κατσαρίδες για το σπίτι σας, καλέστε μας.

Απολύμανση για μυρμήγκια

Τα μυρμήγκια είναι έντομα κοινωνικά και πολύ έξυπνα. Είναι ικανά να αποτελέσουν μεγάλους μπελάδες όταν και αν εισβάλλουν μέσα σε σπίτια, εστιατόρια, ξενοδοχεία, νοσοκομεία και άλλα κτίρια. Υπάρχουν χιλιάδες είδη μυρμηγκιών στον πλανήτη μας. Η πλειοψηφία τους ζει σε εξωτερικούς χώρους στους οποίους εκτελούν πολύ σοβαρές δραστηριότητες. Κάποιες από αυτές είναι ο αερισμός του εδάφους, ο έλεγχος των εντόμων και η καταστροφή της οργανικής ύλης. Τρέφονται συνήθως με τροφές που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και πρωτεΐνη. Συνηθέστερα μυρμήγκια που θα συναντήσετε σε εξωτερικούς χώρους είναι τα μαύρα και τα κίτρινα ενώ μέσα στα κτίρια οι πιο συχνοί επισκέπτες είναι τα μυρμήγκια Αργεντινής. Ειδικά τα τελευταία γίνονται πάρα πολύ ενοχλητικά όταν μπαινοβγαίνουν μέσα σε ντουλάπια και συρτάρια, κουζίνες και μπάνια. Γιατί εκτός από την τροφή τα μυρμήγκια αγαπούν πολύ και την υγρασία. Αν βρουν αυτά τα δύο, δεν χρειάζονται κάτι άλλο για να φτιάξουν μία αποικία.

Οι αποικίες των μυρμηγκιών είναι μια μικρογραφία της δικής μας κοινωνίας. Είναι όλα πολύ εργατικά και φημίζονται για αυτό. Μία αποικία αποτελείται από την βασίλισσα (που μπορεί να μην είναι μόνο μία), τα θηλυκά που είναι τα εργαζόμενα μυρμήγκια και τα αρσενικά που ο μοναδικός ρόλος τους είναι η αναπαραγωγή. Τα μυρμήγκια για να καταπολεμηθούν θα πρέπει να αναλάβει δράση μία καλή απολυμαντική εταιρεία. Αναλαμβάνουμε την απολύμανση για μυρμήγκια. Με ψεκασμό εξειδικευμένων προϊόντων και τοποθέτηση ειδικού τζελ που παραπέμπει σε τροφή, τα μυρμήγκια σίγουρα θα αποτελέσουν παρελθόν. Αυτός είναι σίγουρα ο πιο αποτελεσματικός τρόπος. Τα μυρμήγκια δελεάζονται πολύ από το τζελ – τροφή οπότε και το μεταφέρουν στη φωλιά – αποικία. Έτσι ο στόχος επιτυγχάνεται και το πρόβλημα λύνεται οριστικά. Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για την απολύμανση για μυρμήγκια είναι εγκεκριμένα από τους αρμόδιους φορείς και δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η δημόσια υγεία και το περιβάλλον.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Τα κουνούπια είναι μικρά δίπτερα έντομα που εμφανίζονται όταν ζεστάνει ο καιρός δηλαδή από την άνοιξη και μετά. Είναι πολύ ενοχλητικά ειδικότερα τα θηλυκά που είναι αυτά που μας τσιμπάνε γιατί τρέφονται με το αίμα μας. Εκτός από τα σημάδια που μας αφήνουν και συνοδεύονται πάντα από φαγούρα, τα κουνούπια μεταφέρουν και μεταδίδουν διάφορες μολυσματικές ασθένειες. Οι κυριότερες από αυτές είναι ο ιός του δυτικού Νείλου και η ελονοσία. Τα κουνούπια αγαπούν πολύ το στάσιμο νερό και αυτός είναι ο λόγος που σε λίμνες, ποτάμια και ρυάκια θα τα βρούμε κατά χιλιάδες. Άρα, για την αντιμετώπισή τους, φροντίζουμε πάντα να απομακρύνουμε στάσιμα νερά από βάζα, γλάστρες και πιατάκια γλαστρών από το σπίτι μας. Φυλάσσουμε δοχεία με νερό πάντοτε σκεπασμένα. Δεν αφήνουμε ποτέ να συσσωρεύονται λήμματα και αποχετευτικά νερά. Ποτίζουμε πάντοτε κατά τις πρωινές ώρες και αντικαθιστούμε όλους τους σπασμένους σωλήνες που ενδεχομένως έχουμε στο χώρο μας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΠΟΥΠΙΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΠΟΥΠΙΑ

Τα κουνούπια είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν επειδή πετάνε. Μεταφέρονται με τον αέρα και τον άνεμο από ένα σημείο σε άλλο. Όμως με τη συχνή απολύμανση για κουνούπια καταφέρνουμε να περιορίσουμε σε πολύ μεγάλο βαθμό τον αριθμό τους. Με την εξειδίκευση, την τεχνογνωσία μας και φάρμακα που είναι πολύ δραστικά, πραγματοποιούμε τακτικές απολυμάνσεις σε κάθε χώρο και σε κάθε κτίριο. Σας συνιστούμε η απολύμανση για κουνούπια να λαμβάνει χώρα κάθε 20 με 25 ημέρες τουλάχιστον κατά την περίοδο του καλοκαιριού. Ο πληθυσμός των κουνουπιών μειώνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό εύκολα και ανώδυνα για εσάς. Η κάθε απολύμανση είναι μελετημένη με βάση τη δική σας ανάγκη και περίπτωση. Όλες οι απολυμάνσεις συνοδεύονται από πιστοποιητικό που αναφέρει τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν. Όλα τα σκευάσματα μας είναι φιλικά προς το περιβάλλον, τις καλλιέργειες, τα ζώα και την υγεία σας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Πολλοί άνθρωποι έχουν την εντύπωση ότι οι κοριοί εμφανίζονται στο χώρο της κρεβατοκάμαρας και περιορίζονται αποκλειστικά εκεί. Ο λόγος είναι γιατί τους εντοπίζουν πιο εύκολα κάτω από τα στρώματα, κλινοσκεπάσματα και μαξιλάρια. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι οι κοριοί αφού εισβάλουν σε ένα χώρο, εξαπλώνονται πολύ γρήγορα παντού. Φωλιάζουν και εναποθέτουν αυγά όπου υπάρχει τρύπα, ρωγμή και χαραμάδα. Έχουν την ικανότητα να σκαρφαλώνουν πάρα πολύ γρήγορα παντού. Έτσι θα τους δείτε από πατώματα και τοίχους μέχρι και πάνω σε ταβάνια. Οι κοριοί σε αντίθεση με τους ψύλλους μας τσιμπάνε κατά τη διάρκεια της νύχτας οπότε και δεν τους καταλαβαίνουμε. Τα σημάδια που αφήνουν τα τσιμπήματά τους μοιάζουν πολύ με αυτά του κουνουπιού. Συνήθως είναι διαδοχικά, σαν μια ευθεία γραμμή.  Η απολύμανση για κοριούς είναι μονόδρομος.

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι μέχρι να διαπιστώσετε ότι έχετε κοριούς στο χώρο, ίσως σας πάρει λίγο χρόνο. Αυτό δεν είναι καλό καθώς οι κοριοί κερδίζουν έδαφος. Αν έχετε έστω την υποψία, πρέπει να δράσετε άμεσα. Καλέστε μια καλή εταιρεία απολυμάνσεων ώστε οι τεχνικοί της να κάνουν αυτοψία του χώρου και αφού διαπιστωθεί μόλυσνη, θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε οριστικά. Η εταιρεία μας είναι μία από τις πιο έμπειρες στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Τα συνεργεία της αποτελούνται από εξειδικευμένους απολυμαντές οι οποίοι θα σας συμβουλεύσουν στο τι θα πρέπει να κάνετε και θα εφαρμόσουν την κατάλληλη απολύμανση για κοριούς για την εξόντωσή τους. Με τα ισχυρά εγκεκριμένα φαρμακευτικά σκευάσματα και χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η υγεία σας, θα απαλλαγείτε από τους κοριούς οριστικά.

 

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥΣ

Πολλοί ιδιοκτήτες αναρωτιούνται ποιες είναι οι καλύτερες μέθοδοι για την απολύμανση για ψύλλους. Η καταπολέμηση των ψύλλων θα πρέπει να ξεκινήσει από τα κατοικίδια σας. Αν και δεν είναι ο κανόνας, ο σκύλος ή η γάτα σας μπορεί να είναι αυτοί που έχουν μεταφέρει στο εσωτερικό τους ψύλλους. Στην αρχή μπορεί να μην τους παρατηρήσετε καν. Σύντομα όμως θα γίνετε αντικείμενο συνεχών δαγκωμάτων. Είναι θέμα χρόνου να γίνετε το θύμα της δίψας τους. Αρχικά θα πρέπει να εξετάσετε πολύ σχολαστικά το κατοικίδιο σας και τον χώρο που κοιμάται και τρώει. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον κήπο σας. Αυτά θα μειώσουν τον κίνδυνο αλλά σίγουρα δεν θα σας απαλλάξουν. Για να εξαφανιστούν οι ψύλλοι θα πρέπει ένας έμπειρος απολυμαντής να επισκεφτεί τον χώρο σας και με την κατάλληλη εφαρμογή και σκευάσματα να τους εξαφανίσει.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, μάθαμε για όλους τους πελάτες μας και τις ατομικές τους ανάγκες. Είμαστε οικογενειακή επιχείρηση και προσπαθούμε να διατηρήσουμε την προσωπική επαφή και φροντίδα σε αυτόν τον τομέα ανάπτυξης. Είτε έχετε κατοικίδια ζώα είτε όχι, οι ψύλλοι είναι παράσιτα που δεν θα θέλετε τριγύρω σας. Εξειδικευόμαστε τόσο στην πρόληψη όσο και στην εξάλειψη των μολύνσεων από ψύλλους στο χώρο σας. Καλέστε σήμερα για να προγραμματίσετε μια απολύμανση για ψύλλους. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να προστατέψετε το σπίτι σας από τους ψύλλους. Καλέστε μας αμέσως μόλις παρατηρήσετε ανησυχητικές ενδείξεις και εμείς θα σας βοηθήσουμε με τον πιο κατάλληλο τρόπο. Έχουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και έτσι θα μείνετε ικανοποιημένοι από τα θετικά αποτελέσματα της δουλειάς μας. Προστατέψτε την οικογένεια και τα κατοικίδια ζώα σας από τους ψύλλους καλώντας μας.

Απολύμανση για ποντίκια

Η περίπτωση που τα τρωκτικά εισβάλλουν στη ζωή μας, τις περισσότερες φορές μας κάνει να αισθανόμαστε πραγματικά αβοήθητοι. Είτε έχετε αρουραίους ή ποντίκια, όλα τα είδη μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές βλάβες στην ιδιοκτησία σας αλλά το πιο σημαντικό, να απειλήσουν την υγεία και την ευημερία σας. Είναι τόσο πανούργα που μπορούν να προκαλέσουν και πυρκαγιά αφού ροκανίζουν τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Συνήθως ζουν στις πιο ανθυγιεινές θέσεις και γίνονται φορείς σοβαρών ασθενειών που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία του ανθρώπου. Καταστρέφουν κήπους, γκαζόν, αυλές και φυτά. Σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να συμβουλευτείτε μια εταιρεία που είναι έμπειρη και εξειδικευμένη στην απολύμανση για ποντίκια. Μην ρισκάρετε την υγεία και την ηρεμία σας, αφήστε εμάς να χειριστούμε ολοκληρωτικά την εισβολή. Θα εντυπωσιαστείτε από την ταχεία και αποτελεσματική αντιμετώπιση. Οι τιμές μας είναι πολύ λογικές και το ωράριο εργασίας μας είναι ευέλικτο.

Η απολύμανση για ποντίκια γίνεται με ειδικά μυοκτόνα δολώματα. Περιέχουν προσελκυστική για τα τρωκτικά ουσία. Αυτό σημαίνει πως εάν ένα ποντίκι περάσει σε απόσταση μέχρι 5 μέτρων από αυτά θα δελεαστεί να τα φάει. Οι δολωματικοί σταθμοί τοποθετούνται σε σημεία που δεν υπάρχει πρόσβαση από μικρά παιδιά ή κατοικίδια ζώα. Πάνω τους αναγράφεται ότι περιέχουν δηλητήριο για τρωκτικά, το τηλέφωνο του Κέντρου Δηλητηριάσεων και το αντίδοτο σε περίπτωση ατυχήματος. Τα δολώματα, που περιέχονται σε αυτούς, είναι ικανά να εξοντώσουν οποιουδήποτε μεγέθους τρωκτικό, από μικρό ποντικάκι έως αρουραίο. Όταν βεβαιωθούμε ότι έχει ολοκληρωθεί η εξόντωση των τρωκτικών, σας προτείνουμε να γίνει μικροβιοκτονία του χώρου. Έτσι θα εξουδετερωθούν όλα τα μικρόβια τα βακτήρια που πιθανόν έχουν αφήσει με το περασμά τους τα ποντίκια.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Ο covid-19 έκανε την εμφάνισή του στην πόλη Γιουχάν της Κίνας και μέσα σε διάστημα μόλις 2 μηνών επεκτάθηκε σε ολόκληρη την Ευρώπη. Οι υγειονομικές αρχές της Κίνας ανακοίνωσαν ότι πρόκειται για ένα νέο στέλεχος κορωνοϊού. Οι κορωνοϊοί είναι μία ομάδα ιών που συνήθως προκαλούν λοιμώξεις του αναπνευστικού. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας σε συνεργασία με ιατρούς λοιμωξιολόγους και επιστήμονες, συνιστούν στοιχειώδη μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του νέου κορωνοϊού. Η τήρηση αποστάσεων, η υποχρεωτική χρήση μάσκας και αντισηπτικών, η συχνή – καλή υγιεινή των χεριών και η τακτική απολύμανση χώρων και επιφανειών, είναι τα βασικά. Η απολύμανση για κορωνοϊό είναι πλέον επιτακτική ανάγκη και μέγιστης σημασίας. Είναι μία διαδικασία που πρέπει οπωσδήποτε να λάβει χώρα σε κάθε χώρο υψηλού συνωστισμού ακόμα και αν δεν έχει υπάρξει επιβεβαιωμένο κρούσμα. Σεβόμενη όλα τα διεθνή πρωτόκολλα, χρησιμοποιεί τα καλύτερα φάρμακα για την απολύμανση κάθε κτιρίου και επιφάνειας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Ενδεικτικά, οι χώροι που επιβάλλεται να απολυμανθούν είναι, σχολεία, γήπεδα, νηπιαγωγεία, γυμναστήρια, ξενοδοχεία, δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία, παιδικοί σταθμοί, εστιατόρια, θέατρα και κάθε επαγγελματικός χώρος. Ιδιαίτερη προσοχή στους χώρους που συγκεντρώνονται παιδιά γιατί τα παιδιά κυρίως είναι εκείνα που αμελούν συχνά τους κανόνες υγιεινής. Αυτή είναι άλλωστε και η εξήγηση στο ότι όταν εμφανίζεται μια ίωση, επιδημία ή πανδημία πρώτα από όλους κολλάνε τα παιδιά. Είμαστε σε εγρήγορση και συμβάλλει σημαντικά στην καταπολέμηση της διασποράς του κορωνοϊού. Όλα τα προϊόντα για την απολύμανση για κορωνοϊό είναι απολύτως ασφαλή για την υγεία σας και το περιβάλλον. Επιπλέον, δίνουν 100% εγγυημένο αποτέλεσμα απέναντι σε βακτήρια, μικρόβια και ιούς. Η εταιρεία μας, λειτουργεί και εξυπηρετεί καθημερινά και άμεσα οποιοδήποτε χώρο. Τα συνεργεία της είναι πολύ καλά εκπαιδευμένα ενώ φροντίζουν να ενημερώνονται συνεχώς ώστε να είναι σε θέση να εξασφαλίζουν τη δημόσια υγεία για το καλό όλων σας.