ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

Ποιος είναι υπεύθυνος για το αποχετευτικό δίκτυο στην ιδιοκτησία μου;

Ποιος είναι υπεύθυνος για το αποχετευτικό δίκτυο στην ιδιοκτησία μου;

Το σύστημα αποχέτευσης που εξυπηρετεί και περιβάλλει το νοικοκυριό σας μπορεί να είναι επιρρεπές σε διάφορα αποχετευτικά ζητήματα. Όταν προκύψουν αυτά τα προβλήματα, οι ιδιοκτήτες σπιτιού πρέπει να είναι σαφείς σχετικά με το ποιος είναι υπεύθυνος για τυχόν εργασίες συντήρησης ή επισκευής που μπορεί να είναι απαραίτητες. Σε αυτό το άρθρο, επιδιώκουμε να καταστήσουμε σαφές ποιος είναι υπεύθυνος.

Για το τι είναι είναι υπεύθυνος ο ιδιοκτήτης σπιτιού;

Ένας ιδιοκτήτης σπιτιού είναι υπεύθυνος μόνο για τις αποχετεύσεις που είναι μέσα στα όρια ιδιοκτησίας τους, που συνδέονται με την ιδιοκτησία τους.

Μόλις ο σωλήνας αποχέτευσης σας συνδεθεί με έναν γειτονικό, τον κύριο αγωγό αποχέτευσης ή αφήσει τα όρια ιδιοκτησίας σας, δεν είναι πλέον η ευθύνη σας.

Πώς αυτό επηρεάζει τις επισκευές αποχέτευσης;

Τα βουλώματα στην αποχέτευση ή οποιαδήποτε ζητήματα μπορεί να είναι απογοητευτικά για κάθε ιδιοκτήτη σπιτιού.

Είτε για την αποχέτευση των λυμάτων ή των ομβρίων, είναι στην δική σας δικαιοδοσία και κρίση να τα συντηρήσετε. Η εύρυθμη λειτουργία ενός σπιτιού καθορίζεται πιστέψτε μας από την σωστή λειτουργία της αποχέτευσης.

Ποιος είναι υπεύθυνος για το αποχετευτικό δίκτυο
Ποιος είναι υπεύθυνος για το αποχετευτικό δίκτυο;

Πώς να χειριστείτε τα βουλώματα ή τις ζημιές στην αποχέτευση

Παρατηρείτε βούλωμα ή σημάδια αργής αποστράγγισης στο σπίτι σας; Εξακολουθεί να χρειάζεται λίγη δουλειά για να καταλάβετε ακριβώς πού βρίσκεται το πρόβλημα. Αν φροντίζετε να ελέγξετε τις γύρω αποχετεύσεις, αλλά διαπιστώθηκε ότι υπάρχει εμπλοκή έξω από την ιδιοκτησία σας, δεν είναι δική σας ευθύνη να εκτελέσετε την επισκευή. Θα είναι είτε ο γείτονάς σας – ο οποίος θα πρέπει να επικοινωνήσει με την Αποφράξεις Παπάγου – είτε με την ΕΥΔΑΠ.

Εάν έχετε αντιληφθεί ότι το πρόβλημα είναι στον δικό σας χώρο, τότε πρέπει να καλέσετε άμεσα την Αποφράξεις Παπάγου. Ότι και αν έχει βουλώσει στην αποχέτευσή σας οι τεχνικοί της Αποφράξεις Παπάγου θα έρθουν άμεσα και θα το επιλύσουν. Για απόφραξη στην λεκάνη, απόφραξη υδρορροής, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη σε σιφόνι, απόφραξη σε φράτιο, καθαρισμό αποχέτευσης. Επίσης διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα, άντληση υδάτων.

Η Αποφράξεις Παπάγου παρέχει μια σειρά από επαγγελματικές υπηρεσίες αποχέτευσης για την επίλυση σημαντικών και ήσσονος σημασίας ζητημάτων με τις αποχετεύσεις σας. Συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να παρέχουμε μια γρήγορη και ασφαλή λύση. Έτσι θα διασφαλίσετε ότι οι αποχετεύσεις σας θα καθαρίζονται και θα λειτουργούν στα υψηλότερα πρότυπα. Προσφέρουμε μια υπηρεσία ταχείας ανταπόκρισης και η ομάδα ειδικών μας μπορεί να σας συμβουλεύσει σχετικά με τον καλύτερο τρόπο φροντίδας των αποχετεύσεών σας για να αποφύγετε προβλήματα στο μέλλον. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

Σχολιάστε