ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

Απόφραξη Αποχέτευσης Αθήνα

Απόφραξη Αποχέτευσης Αθήνα

210 6000 500

Απόφραξη Αποχέτευσης Αθήνα. Είναι η κατάσταση που φοβίζει κάθε ιδιοκτήτη σπιτιού της Αθήνας. Έχετε μια βουλωμένη αποχέτευση στο σπίτι σας και απλά το νερό δεν πάει μακριά. Αλλά μην ανησυχείτε!

Απόφραξη Αποχέτευσης Αθήνα
Απόφραξη Αποχέτευσης Αθήνα

Με τις υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης, οι επαγγελματίες τεχνικοί μας έχουν τα εργαλεία και την εμπειρία να εντοπίσουν γρήγορα και να λύσουν το πρόβλημα των δικτύων της αποχέτευσης σας. Καλέστε μας σήμερα για μία εκτίμηση υπηρεσίας καθαρισμού αποχέτευσης.

Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού υποθέτουν ότι μια εμπλοκή της αποχέτευσης δεν είναι σοβαρή υπόθεση, και είναι σχετικά εύκολο να καθαριστεί με τα χημικά προϊόντα του εμπορίου. Δυστυχώς, πολλά θέματα αποχέτευσης προκαλούνται από ένα πρόβλημα που αρχικά φαίνεται μικρό. Γνωρίζατε ότι η αιτία μιας παρεμποδισμένης αποχέτευσης μπορεί να είναι κάπου αλλού στο σπίτι σας; Τα κοινά προϊόντα απόφραξης δεν θα μπορέσουν να κάνουν κάτι γι’ αυτό.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ χρησιμοποιούμε την πιο πρόσφατη τεχνολογία επιθεώρησης της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης για να εντοπίσουμε με ακρίβεια τη θέση του μπλοκαρίσματος σας. Δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με ένα μπλοκάρισμα αποχέτευσης που συνεχίζει να εμφανίζεται. Θα σας βοηθήσουμε να ξεφορτωθείτε το πρόβλημα σας μια για πάντα.

Οι υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης της Αποφράξεις Αθήνας περιλαμβάνουν:

 • Καθαρισμό αποχέτευσης
 • Επιθεώρηση των σωλήνων με κάμερα υψηλής ευκρίνειας
 • Τακτική, προληπτική συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου
 • Αποφράξεις όλων των ειδών

Αποφράξεις παντός είδους στην Αθήνα

Σε ένα σπίτι όλα πάνε καλά, μέχρις ότου ένα φραγμένο, αποχετευτικό σύστημα φέρει τα πάνω-κάτω. Η Αποφράξεις Αθήνα προσφέρει καθαρισμό αποχέτευσης για κάθε χώρο του σπιτιού σας, από την κουζίνα και το μπάνιο έως το υπόγειο και την αποθήκη σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

Τα σπίτια είναι εξοπλισμένα με αποχετεύσεις δαπέδου στο υπόγειο ή την αποθήκη. Μπορεί επίσης να βρείτε αποχετεύσεις δαπέδων στο γκαράζ ή στο αίθριο ή στην αυλή. Όλες αυτές οι αποχετεύσεις είναι εφοδιασμένες με ένα σιφόνι που λειτουργεί για να αποφευχθεί η βρωμιά και τα υπολείμματα από το φράξιμο τους. Παρατηρείτε μια οσμή που προέρχεται από μια αποχέτευση δαπέδου στο σπίτι σας; Δοκιμάστε να χύσετε δροσερό, καθαρό νερό μέσα στην αποχέτευση. Οι αποχετεύσεις δαπέδου θα πρέπει να διατηρούνται γεμάτες με νερό για να αποφεύγονται οι οσμές και τα αέρια αποχέτευσης να απομακρύνονται από το σπίτι σας.

Στην κουζίνα, ο νεροχύτης μπορεί να φράξει με:

 • Γράσο που παγώνει και σκληραίνει
 • Σαπούνι
 • Απορρυπαντικό πιάτων
 • Υπολείμματα τροφών

Ξέρετε ότι: Ποτέ μην ρίχνετε καυτό λίπος – ακόμη και σε μικρές ποσότητες – κάτω από την αποχέτευση της κουζίνας σας. Όταν το λίπος κρυώσει, θα σκληρύνει και θα μπλοκάρει τους σωλήνες. Αντ ‘αυτού, ρίξτε το ζεστό γράσο σε ένα δοχείο ασφαλές ως προς την θερμοκρασία και ρίξτε το στα σκουπίδια μόλις κρυώσει.

Αποφραξη στην Αθηνα
Αποφραξη στην Αθηνα

Στο μπάνιο, ο νιπτήρας, η τουαλέτα, η μπανιέρα και το ντους μπορούν να φράξουν με:

 • μαλλιά
 • σαπούνι
 • οδοντόκρεμα
 • αφρό ξυρίσματος
 • σαμπουάν / κοντίσιονερ
 • χαρτί υγείας

Η Απόφραξη Αποχέτευσης Αθήνα προσφέρει υπηρεσίες αποχετευτικών δικτύων σε σπίτια ή επιχειρήσεις για περισσότερα από 40 χρόνια σε όλη την Αττική. Η οικογενειακή επιχείρηση μας υπερηφανεύεται για τη σταθερή μας φήμη όλα αυτά τα χρόνια. Καλέστε μας και θα καταλάβετε μόνοι σας γιατί οι πιστοί πελάτες μας δεν χρησιμοποιούν κανέναν άλλο!

Καμία δουλειά δεν είναι πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή για εμάς. Έτσι, αν έχετε ένα βουλωμένο νεροχύτη ή χρειάζεστε συντήρηση της αποχέτευσης, ακόμα και διάγνωση του δικτύου της αποχέτευσης με κάμερα, μπορούμε να βοηθήσουμε. Είμαστε υπερήφανοι για τις εργασίες που προσφέρουμε και έχουμε πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας.

Πολλά προβλήματα αποχετευτικών εγκαταστάσεων μπορούν να επιλυθούν με ένα έμβολο. Ενίοτε, όμως, οι ιδιοκτήτες σπιτιών βιώνουν συνεχόμενα μπλοκαρίσματα που επιβραδύνουν ή σταματάνε τελείως τη ροή της αποχέτευσης και συχνά ο μόνος τρόπος για να δούμε και να επιλύσουμε τι συμβαίνει είναι να επιθεωρήσουμε τη γραμμή της αποχέτευσης με μία ειδική, ψηφιακή κάμερα.

 

 

 

Διάγνωση με κάμερα Αθήνα

Οι κάμερες επιθεώρησης είναι αδιάβροχες και επιτρέπουν στους επαγγελματίες να δουν τι συμβαίνει μέσα σε αγωγούς οι οποίοι κατά τα άλλα είναι σκοτεινοί – περνώντας κάτω από τα θεμέλια του σπιτιού σας, για παράδειγμα. Αυτές οι μικροσκοπικές κάμερες υψηλής ανάλυσης είναι τοποθετημένες στην άκρη ενός εύκαμπτου καλωδίου και το καλώδιο μπορεί να τροφοδοτείται μέσω σωλήνων διαφόρων μηκών και διαμέτρων. Οι κάμερες σωληνώσεων έχουν σχεδιαστεί για να περνούν ακόμη και απότομες καμπύλες σε σωλήνες, ώστε να μπορούν να δουν ολόκληρο το μήκος των περισσότερων συστημάτων.

Χρησιμοποιώντας μια οθόνη, ο χειριστής της κάμερας μπορεί να δει και προβλήματα διάγνωσης που διαφορετικά μπορεί να μην εντοπιστούν:

 • Διατρήσεις από ρίζες δέντρων ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα
 • Ρωγμές και διάβρωση
 • Κακή ευθυγράμμιση των συνδέσμων σωλήνων
 • Συσσώρευση λίπους
 • Εμπόδια

Ολόκληρη η επιθεώρηση της κάμερας καταγράφεται, έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες σπιτιού, αν το επιθυμούν, να έχουν ένα αρχείο για το τι βρήκε ο τεχνικός και τις συστάσεις του.

Μετά την επίλυση του προβλήματος, είναι καλή ιδέα να κάνετε μια επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα παρακολούθησης για να βεβαιωθείτε ότι έχει απομακρυνθεί το μπλοκάρισμα και ότι έχει αποκατασταθεί πλήρως η βλάβη.

Η Απόφραξη Αποχέτευσης Αθήνα επιθεωρεί και καθαρίζει αποχετεύσεις σε σπίτια και επιχειρήσεις σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής για περισσότερα από 40 χρόνια και προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με εγγυημένα αποτελέσματα.