ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

Αποφράξεις Ψυχικό

Αποφράξεις Ψυχικό – 210 6000 500. Είμαστε πολύ περήφανοι για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Έχουμε δεσμευτεί για την ασφάλεια, τη βιωσιμότητα και την ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών η οποία αντικατοπτρίζεται στις πολλές θετικές κριτικές μας και το πιο σημαντικό στις μακροχρόνιες σχέσεις που χτίζουμε με τους πελάτες μας. Βάζουμε τους πελάτες μας στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε επενδύοντας χρόνο για να κατανοήσουμε τις ανάγκες τους. Αυτό διεκπεραιώνεται με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας και προσαρμόζοντας τις δραστηριότητές μας ώστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες σας.

  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ
  • Νεροχύτες κουζίνας, Λεκάνες τουαλέτας, Μπανιέρες, Νιπτήρες, Ντουζιέρες, Πλυντήρια ρούχων και πιάτων, υδρορροές, φρεάτια, σιφώνια.
  • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ
  • ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΡΙΖΩΝ
  • ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ
  • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Έχουμε δεσμευτεί να ικανοποιούμε τους πελάτες μας

Ανταποκρινόμαστε άμεσα κατόπιν της κλήσης σας. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται, απόφραξη φρεατίων, απόφραξη λεκάνης, διάγνωση με κάμερα, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη υδρορροών, απόφραξη σιφονιών, απόφραξη μπανιέρας και ντους, άντληση υδάτων, κ.α.

Είτε μικρή ή μεγάλη και αν είναι μια εργασία, εκτελείται με την ίδια φροντίδα και προσοχή. Θα εργαστούμε στον χώρο σας όπως θα εργαζόμασταν και στο δικό μας σπίτι. Οι τιμές μας είναι προσιτές και σας συμβουλεύουμε για να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα. Μέσα από την πολύτιμη εμπειρία μας, είμαστε εξοικειωμένοι με πολλά κοινά και ασυνήθιστα προβλήματα. Στεκόμαστε αντάξιοι της φήμης που έχουμε χτίσει.

Σεβόμαστε τους πελάτες μας και εκτιμούμε ότι μας επιλέγετε για Αποφράξεις στο Ψυχικό για την αντιμετώπιση των προβλημάτων σας. Οι άριστα εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας και το επαγγελματικό προσωπικό του γραφείου μας χειρίζονται την κάθε κατάσταση ως μια προσωπική προτεραιότητα. Έχουμε χρησιμοποιήσει την εμπειρία και τα χρόνια εργασίας και μπορούμε πλέον με απόλυτη σιγουριά να κατανοήσουμε και να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Αποφράξεις Ψυχικό

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΛΕΚΑΝΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΙΠΤΗΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΦΡΕΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ

Αποφράξεις στο Ψυχικό με κάμερα

Η διάγνωση με κάμερα που χρησιμοποιείται σε κάθε αποχετευτικό δίκτυο επιτρέπει στους εξειδικευμένους τεχνικούς μας να βλέπουν τι προκαλεί τα μπλοκαρίσματα, τις διαρροές και άλλα κοινά προβλήματα πολύ πιο γρήγορα και με σημαντικά χαμηλότερο κόστος.

Τα κυριότερα πλεονεκτήματα που προσδίδουν οι αποφράξεις με κάμερα είναι αρχικά η ακρίβεια των εργασιών καθώς εντοπίζουμε με μεγάλη ακρίβεια το επίκεντρο του προβλήματος. Επιπλέον έχοντας πλήρη εικόνα του σωλήνα και των υλικών που προκαλούν απόφραξη μπορούμε με καθαρό μυαλό συνεχίσουμε τις εργασίες προς την σωστή κατεύθυνση.

Τελευταίο και ίσως σημαντικότερο πλεονέκτημα που μας προσφέρουν οι αποφράξεις με κάμερα είναι η αποφυγή, στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, της παραμικρής επέμβασης στον χώρο προκειμένου να εντοπίσουμε το προβληματικό σημείο.

Αποφράξεις στο Ψυχικό με απομάκρυνση ριζών

Εάν αντιμετωπίζετε μια βουλωμένη αποχέτευση, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, οι ρίζες των δέντρων να είναι ο κύριος υπεύθυνος. Είναι συχνό φαινόμενο οι ρίζες των δέντρων να εισχωρήσουν στις σωληνώσεις, προκαλώντας μπλοκαρίσματα. Ακόμη και αν το δέντρο έχει αφαιρεθεί, οι ρίζες μπορεί να συνεχίσουν να προκαλούν προβλήματα.

Αν οι ρίζες των δέντρων έχουν βουλώσει την αποχέτευσή σας, η ομάδα μαςέχει τα εργαλεία να τις απομακρύνει με τα ειδικά και υπερσύγχρονα ριζοκοπτικά μηχανήματα, με την ελάχιστη αναστάτωση στον κήπο σας. Όχι μόνο θα αφαιρέσει τις ρίζες που εμποδίζουν τους σωλήνες σας να λειτουργούν ομαλά, αλλά θα καθαρίσει και τις σωληνώσεις.