ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

Αποφράξεις Χολαργός

Αποφράξεις Χολαργός – 210 6000 500. Για υπηρεσίες αποχετευτικών συστημάτων που λύνουν τα προβλήματα σας γρήγορα και αποτελεσματικά, καλέστε τους ειδικούς για Αποφράξεις στον Χολαργό. Διαθέτουμε την κατάλληλη γνώση και εμπειρία για την απόφραξη, τον καθαρισμό και τη συντήρηση του δικτύου αποχέτευσης και τα απαραίτητα, υπερσύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία για να σας προσφέρουμε αποτελέσματα μακράς διαρκείας.

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ
 • Νεροχύτες κουζίνας, Λεκάνες τουαλέτας, Μπανιέρες, Νιπτήρες, Ντουζιέρες, Πλυντήρια ρούχων και πιάτων, υδρορροές, φρεάτια, σιφώνια.
 • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ
 • ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΡΙΖΩΝ
 • ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ
 • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Επειδή τα προβλήματα στα αποχετευτικά δίκτυα δημιουργούν μεγάλη αναστάτωση στο σπίτι ή την εργασία σας, είμαστε σε θέση να επιλύσουμε κάθε σας πρόβλημα, γρήγορα, άμεσα και αποτελεσματικά. Οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί μας για τις Αποφράξεις στον Χολαργό είναι στη διάθεσή σας για κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται στις εγκαταστάσεις των αποχετευτικών δικτύων φιλικά και επαγγελματικά και αυτό μας επιτρέπει να θεωρούμαστε η ιδανικότερη και πιο αξιόπιστη λύση στο Χολαργό και όλα τα βορειοανατολικά προάστια της Αθήνας. Σας εγγυόμαστε ένα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τη σοβαρότητα του προβλήματος, έχουμε τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία για να το αντιμετωπίσουμε τη χρονική στιγμή που θα μας χρειαστείτε. Έχουμε τη λύση για το καθένα από τα πιο δύσκολα και σκληρά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε και να σας βγάλουμε από το αδιέξοδο που βρίσκεστε άμεσα, γρήγορα και σε προσιτό κόστος.

Οι συνεχείς προσπάθειες μας εδώ και 40 και πλέον χρόνια, μας έχουν κάνει τον πιο αξιόπιστο πάροχο υπηρεσιών για τα δίκτυα αποχέτευσης και μπορούμε με βεβαιότητα να ισχυριστούμε ότι προσφέρουμε τις καλύτερες και πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλη την Αττική και εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που προσφέρονται από εμάς και περιλαμβάνουν:

 • Επαγγελματικούς καθαρισμούς αποχέτευσης
 • Επιθεώρηση αποχέτευσης με ειδική κάμερα διάγνωσης
 • Τακτικές, προληπτικές συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων
 • Αποφράξεις παντός τύπου

Υπηρεσίες της Αποφράξεις Χολαργός

Εμπιστευθείτε την εμπειρία μας, ώστε να απολαύσετε μία από τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε, σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές, με εγγυημένο αποτέλεσμα και θα είμαστε δίπλα σας για ό,τι μας χρειαστείτε.

Στεκόμαστε περήφανα στην καρδιά του κλάδου αποφράξεων αποχετεύσεων και δεσμευόμαστε για την άριστη εξυπηρέτηση και αντιμετώπιση, σε όλα όσα κάνουμε. Συνεχίζουμε να κάνουμε σημαντικές επιχειρηματικές νίκες, ισχυροποιώντας τη θέση μας ως κορυφαίος παίκτης που μας επιτρέπει να αυξήσουμε τις εργασίες μας σε πολλές περιοχές.

Ανανεώνουμε συνεχώς τον μηχανολογικό μας εξοπλισμό για να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στην κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε. Έτσι η κάθε δουλειά γίνεται πιο εύκολα και πιο γρήγορα. Βέβαια, η χρήση των μηχανημάτων δε θα είχαν καμία αξία αν οι τεχνικοί μας δεν είχαν την απαραίτητη εμπειρία και πείρα. Ο συνδυασμός αυτός με την απαράμιλλη ηθική και εξυπηρέτηση οδηγεί πάντα στην επιτυχή έκβαση.

Δικός μας βασικός στόχος και σκοπός είναι η ικανοποίηση των αναγκών και απαιτήσεων των πελατών μας. Μια βασική ερώτηση! Αν η αποχέτευσή σας μπορούσε να μιλήσει, τι θα έλεγε για εσάς τους ιδιοκτήτες της; Όπως καταλαβαίνετε η διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας ενός αποχετευτικού δικτύου είναι πολύ σημαντικό και είναι προς όφελος δικό σας. Το πιο βασικό όμως είναι ότι έτσι προστατεύετε την υγεία σας!

Αποφράξεις στο Χολαργό με κάμερα

Η κάμερα που χρησιμοποιείται κατά την απόφραξη αποχέτευσης πρέπει να διαθέτει τέτοια χαρακτηριστικά που της επιτρέπουν να μπορεί να διεισδύσει σε μεγάλο βάθος στο αποχετευτικό σύστημα δίνοντας μας καθαρή εικόνα της κατάστασης των σωλήνων. Οι βασικές της λειτουργίες είναι:

 • Προέκταση του εύκαμπτου άξονα που είναι συνδεδεμένη η κάμερα ως και 100m μήκος
 • Υψηλή ανάλυση καταγραφής βίντεο και φωτογραφίας
 • Είναι αδιάβροχη και ανθεκτική για όλες τις συνθήκες
 • Διαθέτει ισχυρό φωτισμό LED
 • Περιθώριο τεχνικής εξατομίκευσης για να μπορεί να εισέρχεται σε σωλήνες κάθε διαμέτρου

Mετά από τη σωστή διάγνωση του προβλήματος επιβάλλεται να επέμβουμε με τις κατάλληλες μεθόδους απόφραξης. Διαθέτουμε μηχανήματα υδροβολής τελευταίας γενιάς, ηλεκτροκίνητους αποφρακτήρες (ατσαλίνες) σωλήνων, κατάλληλους για κάθε αποχέτευση αλλά και ισχυρά ριζοκοπτικά μηχανήματα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Αποφράξεις Χολαργός

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΛΕΚΑΝΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΙΠΤΗΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΦΡΕΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ

Καλέστε μας σήμερα στο 210 6000 500 για να συζητήσουμε τα προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετωπίζετε.