ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

Αποφράξεις Ζωγράφου

Αποφράξεις Ζωγράφου – 210 6000 500. Για υψηλή ποιότητα και προσιτές εμπορικές εργασίες αποχέτευσης στην περιοχή του Ζωγράφου, αποτελούμε χρόνια τώρα την πρώτη σας επιλογή. Πάντα στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, ημέρα και νύχτα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
  • Νεροχύτες κουζίνας, Λεκάνες τουαλέτας, Μπανιέρες, Νιπτήρες, Ντουζιέρες, Πλυντήρια ρούχων και πιάτων, υδρορροές, φρεάτια, σιφώνια.
  • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ
  • ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΡΙΖΩΝ
  • ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ
  • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Φημιζόμαστε για την παροχή υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικής εξυπηρέτησης των πελατών μας και εργαζόμαστε ακούραστα για να διορθώσουμε τα ζητήματα σας με την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση. Μπορούμε και παρέχουμε συμβάσεις και με αυτόν τον τρόπο επιβλέπουμε τη συνεχή συντήρηση των αποχετευτικών συστημάτων σας, για να εξασφαλιστεί ότι λειτουργεί σωστά και φυσιολογικά.

Χωρίς επαγγελματική εμπειρία και γνώσεις, η ταυτοποίηση και ο εντοπισμός της ρίζας των ζητημάτων της αποχέτευσης σας μπορεί να είναι απίστευτα δύσκολο. Διαθέτουμε τρομερή εμπειρία και πείρα. Όλες οι εργασίες αντιμετωπίζονται και ολοκληρώνονται με επιτυχία! Στην κατοχή μας έχουμε και κάμερες υψηλής ευκρίνειας, όπου λεπτομερώς ερευνούμε την κατάσταση του εσωτερικού των σωληνώσεων και ανιχνεύουμε με τρομερή ακρίβεια ότι και αν συμβαίνει.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι μπορούμε να κάνουμε για τη δική σας ιδιοκτησία, επικοινωνήστε με τη φιλική ομάδα μας σήμερα και θα σας απαλλάξουμε από τα θέματα αποχέτευσης μια για πάντα. Έχουμε εξυπηρετήσει χιλιάδες πελάτες και είμαστε πολύ περήφανοι για τις άριστες υπηρεσίες που παρέχουμε. Με την τεράστια εμπειρία μας δεν υπάρχει πιθανότητα να μην ολοκληρωθεί η οποιαδήποτε εργασία που έχουμε αναλάβει.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Αποφράξεις Ζωγράφου

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΛΕΚΑΝΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΙΠΤΗΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΦΡΕΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ

Αποφράξεις στου Ζωγράφου και καθαρισμός με υδροβολή

Αναλαμβάνουμε εδώ και χρόνια αποφράξεις και καθαρισμό αποχέτευσης με Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης. Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα της, είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανισθούν μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις. Όλες οι μέθοδοι απόφραξης και καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δε δημιουργούν φθορές στις σωληνώσεις.

Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης, εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράζουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

Αποφράξεις στου Ζωγράφου με κάμερα

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Ο εξοπλισμός CCTV μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με τη μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή.

Έρευνες διαρροών με κάμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης της εταιρίας μας, να χρησιμοποιηθεί μία ειδική κάμερα CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό περιλαμβάνει την τοποθέτηση μίας κάμερας αποχέτευσης στην αποφραγμένη περιοχή για την καταγραφή της.

Πληροφορίες περιοχής Ζωγράφου

Η περιοχή του Ζωγράφου, έκτασης 8.517 στρεμμάτων και με πληθυσμό 81.126 κατοίκους, είναι μία από τις ανατολικές συνοικίες της Αθήνας. Βρίσκεται 4 χλμ. ανατολικά του κέντρου των Αθηνών, σε υψόμετρο 140 μέτρων, στις ΒΔ πλαγιές του Υμηττού. Ο ομώνυμος δήμος συνορεύει βόρεια με τους δήμους Παπάγου-Χολαργού (Παπάγου) και Αθηναίων (Αμπελόκηποι), νότια με το Δήμο Καισαριανής και Αθηναίων (Ιλίσια) και δυτικά πάλι με το Δήμο Αθηναίων (Γουδή). Ανατολικά βρίσκεται το βουνό Υμηττός. Υπάγεται σήμερα στο γενικότερο πολεοδομικό συγκρότημα των Αθηνών και εντάσσεται γεωγραφικά στο Κεντρικό Τομέα Αθηνών της πρωτεύουσας. Λόγω της εγγύτητάς του με το κέντρο παρουσιάζει παρόμοια χαρακτηριστικά δόμησης. Παρά ταύτα, είναι περιοχή πλούσια σε πράσινο, το οποίο συγκεντρώνεται κυρίως στους πρόποδες του Υμηττού. Ο Δήμος απέκτησε μεγάλη αξία λόγω της οικοδόμησης της Πανεπιστημιούπολης και της Πολυτεχνιούπολης, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει υψηλές τιμές στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα.

Η περιοχή παλιά ήταν δασικό και καλλιεργήσιμο έδαφος με πλούσια βλάστηση, καλλιέργειες, δάσος και αλσύλλια. Στα μέσα του 20ού αιώνα, με την πολεοδόμηση της Αθήνας αναπτύχθηκε η περιοχή. Τα δάση της περιοχής, κυρίως με πεύκα, βρίσκονταν στη νότια, νοτιοανατολική και ανατολική πλευρά του οικισμού.